Νταμπίζας: «Να κριθούν σε βάθος χρόνου»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε σήμερα στο Κορωπί και το «Γ. Καλαφάτης» τα εφετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Το «παρών» έδωσαν οι έξι από τους επτά νεοαποκτηθέντες και συγκεκριμένα οι Νούνες, Ζαχίντ, Μολό, Μπεκ, Περέα και Σένκεφελντ, ενώ απουσίαζε ο Κολοβός που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.

Παρών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της «πράσινης» ΠΑΕ, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος τόνισε ότι οι νεοαφιχθέντες παίκτες στην ομάδα δεν θα κριθούν από τα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά σε βάθος χρόνου, αφού η παραμονή τους θα είναι διετής και τριετής.

propoli

«Είναι καλό να μιλήσουμε για τα παιδιά, ώστε να εξηγήσουμε γιατί τους επιλέξαμε. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα και δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς σε ένα νέο περιβάλλον να βρίσκεις τέτοιο ξεκίνημα. Θέλω να γνωρίζετε ότι ο καθένας βρίσκεται μαζί μας για διαφορετικούς λόγους. Για τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Δεν κοιτάμε μόνο τα χαρακτηριστικά, αλλά και την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα, ώστε να έχουμε ένα συνδυαστικό αποτέλεσμα και να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα αποτυχίας, που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τους εντάξαμε στο δυναμικό μας και είναι συμμέτοχοι σε ένα πρότζεκτ που δεν κρίνονται σε 2-3 παιχνίδια. Έχουμε κάνει διετή και τριετή συμβόλαια. Υπάρχει μία επένδυση και θεωρούμε ότι θα έχουμε μία ανταποδοτική συνεργασία» δήλωσε ο Νίκος Μταμπίζας.

Οι παίκτες στις δηλώσεις τους είπαν μεταξύ άλλων

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading