Ξέφρενο πανηγύρι των παικτών της Ρεάλ στα αποδυτήρια (vds)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και εύλογα στήθηκε ένα ξέφρενο πανηγύρι στα αποδυτήρια της ομάδας, με την επικράτηση επί της Λίβερπουλ με 3-1.

propoli

Στο video που δημοσίευσε την Κυριακή (27/5) η ισπανική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στα social media, βλέπουμε τον αρχηγό, Σέρχιο Ράμος, να ασπάζεται έναν προς έναν τους συμπαίκτες του, κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο στο χέρι του, και στη συνέχεια όλοι μαζί να χοροπηδούν και να τραγουδούν «Campeones, Campeones», δηλαδή «Πρωταθλητές, Πρωταθλητές».

Πού είναι ο Ρονάλντο;

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στο μονταρισμένο video που ανέβασε η «βασίλισσα» στα social media δε βλέπουμε κάποια χειραψία του Ράμος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δυο τους, εξάλλου, δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, ενώ ο Πορτογάλος super star κατάφερε να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από συμπαίκτες και φίλους των «μερένχες», με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Δείτε το σχετικό video με το πανηγύρι στα αποδυτήρια της Ρεάλ:

To… αλάτι του Τούρκου σεφ

Ένα άλλο ξεχωριστό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εμφανίζει το διάσημο Τούρκο σεφ Νουσρέτ να ρίχνει… αλάτι στην “κούπα” του Champions League, αρχικά με τον Σέρχιο Ράμος και στη συνέχεια με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=1HhcVGVGZV0

Loading