Οι Δανοί έστειλαν στην πατρίδα τους ποδοσφαιριστή να δει το παιδί του

Η Δανία ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Μουντιάλ και αυτό έχει αποφορτίσει αρκετά τους ποδοσφαιριστές της. Γι’ αυτό και φρόντισαν να κάνουν μία έκπληξη σε συμπαίκτη τους, καθώς έβαλαν χρήματα προκειμένου να ναυλωθεί ιδιωτικό τζετ προκειμένου να επιστρέψει στη Δανία και να δει το νεογέννητο παιδί του.

propoli

Πρόκειται για τον Γιόνας Κνούντσεν η σύζυγος του οποίου έφερε πρόσφατα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όμως ο έμπειρος αμυντικός δεν μπόρεσε να δει καθώς ακολούθησε την αποστολή της εθνικής του ομάδας στην Ρωσία για το Μουντιάλ.

Μετά τη νίκη με 1-0 επί του Περού ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της Δανίας αποφάσισαν να κάνουν την έκπληξη στον συμπαίκτη τους.

“Εκτός από ποδοσφαιριστές είμαστε και άνθρωποι”

«Νομίζω ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι πέρα από ποδοσφαιριστές, είμαστε και άνθρωποι» τόνισε για το γεγονός ο Κάσπερ Σμάιχελ. «Είμαι πατέρας και μπορώ να φανταστώ πόσο σκληρό ήταν για τον Γιόνας να μην είναι εκεί. Υπάρχουν πολλοί πατεράδες στην ομάδα, οπότε θέλαμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να δει την κόρη του» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πάντως ότι η επίσκεψη του Κνούντσεν στην πατρίδα του ήταν πολύ σύντομη καθώς τη Δευτέρα επέστρεψε στη Ρωσία και εντάχθηκε άμεσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας για την αυριανή αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στη Σαμάρα κόντρα στην Αυστραλία.

Loading