ΙΝΤΙΜΕ

Οι «μικροί» της ΑΕΚ την έστειλαν στους «16» του Κυπέλλου

Το «εισιτήριο» για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας «τσέκαρε» σήμερα (31/10) η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λάρισας.

propoli

Η Ένωση, τρία 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι της Super League με τον Παναθηναϊκό, παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να επικρατήσει με 4-0 του Απόλλωνα Λάρισας και με τη δεύτερη σερί νίκη της (προηγήθηκε αυτή επί της Λαμίας) στη διοργάνωση εξασφάλισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ, γεγονός που της έδωσε τη δυνατότητα στο δεύτερο μέρος να «κατεβάσει» κι άλλο ταχύτητα και πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα έφτασε πολύ άνετα στο στόχο της.

Στο 41΄ από παράλληλη μπαλιά του Σβάρνα (χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός μπακ), ο Αλεφ πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με τα κιτρινόμαυρα. Στο 45΄ σε φάση-καρμπόν ο Γιαννιώτας γύρισε τη μπάλα από δεξιά και ο Αγιώτης με αυτογκόλ την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά νεαρά παιδιά, όπως οι Μπάμπης και Σαρδέλης οι οποίοι πραγματοποίησαν ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα. Ενδιάμεσα έριξε στο ματς και τον Χρήστο Αλμπάνη ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από τραυματισμό που τον άφησε 2,5 μήνες εκτός δράσης.

Δύο από τους νεαρούς της Κ19 πέτυχαν τα «παρθενικά» γκολ της καριέρας τους διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Αρχικά ο Μπότος στο 76΄ από ασίστ του Γιακουμάκη και ο Σαρδέλης στο 90΄ με διαγώνιο σουτ.

Loading