Οι πρωταθλήτριες της ρυθμικής κυνηγούν το όνειρο της Ολυμπιακής πρόκρισης

Η ώρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος έφθασε για τις Ελληνίδες εκπροσώπους της ρυθμικής γυμναστικής, που από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν στο Μπακού, δίνοντας όλες τις δυνάμεις τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».
 
Το πρώτο σκέλος της ελληνικής αποστολής αναχωρεί αύριο (Πέμπτη 12/09) για την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, αποτελούμενο από τις τρεις αθλήτριες του ατομικού Ελένη Κελαϊδίτη, Μαρία Δερβίση, Ιωάννα Μαγοπούλου, τις προπονήτριες Έφη Μπλέκα, Μορφούλα Ντώνα, τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Τσιαντούλα και τη διεθνή κριτή Μαρία Πάχτα.
 
Θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα (Τετάρτη 18/09) η Εθνική ανσάμπλ (Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Χρύσα Μουτάφη, Κατερίνα Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα, Ιωάννα Τζιατζιά, Δέσποινα Τούση) που θα μπει τελευταία στη «μάχη», μαζί με τις ομοσπονδιακές τεχνικούς Φωτεινή Κωτσοπούλου, Σοφία Αϊβαθιάδου και τη διεθνή κριτή Έφη Πανταζίδου.
Στο πλευρό της ελληνικής αποστολής θα βρεθεί επίσης ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης.
 
Μέσα από το εφετινό, προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα πρόκειται να δοθούν τα περισσότερα από τα εισιτήρια για τους Αγώνες του Τόκιο, στοιχείο που προσδίδει ξεχωριστή βαρύτητα στη διοργάνωση…

propoli
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading