Ορατός ο κίνδυνος να χάσει τους χορηγούς του ο Κ. Ρονάλντο

Το κίνδυνο να χάσει τους βασικούς χορηγούς του αντιμετωπίζει πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα του, ο οποίος τον φέρνει αντιμέτωπο με κατηγορίες για βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Λας Βέγκας.

propoli

Τόσο η Nike όσο και η EA Sports παρακολουθούν στενά την υπόθεση του αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας ενώ και ο Φερνάντο Σάντος δεν τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τις αναμετρήσεις του Nations League, ώστε να ηρεμήσει από τις αλλεπάλληλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όσον αφορά τις δύο εταιρείες που χαρίζουν κάθε χρόνο κάποια δεκάδες εκατομμύρια στον άσσο της Γιουβέντους, εμφανίζονται θορυβομένες και κρατούν αποστάσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε. «Ανησυχούμε βαθύτατα από αυτούς τους ενοχλητικούς ισχυρισμούς και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το πως διαμορφώνεται η κατάσταση» τόνισε εκπρόσωπος της Nike αναφορικά με το γεγονός, ενώ και ο υπεύθυνος της EA Sports κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος μιλώντας στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.

«Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του Ρονάλντο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, καθώς περιμένουμε οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που συμβαδίζει με τις αξίες της εταιρείας μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Loading