INTIME SPORTS

Οργή Λουτσέσκου για τις διαιτητικές αποφάσεις

Απογοητευμένος από τις αποφάσεις των διαιτητών με αφορμή και τη φάση στη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, όταν ο Στρέζος ανέτρεψε τον Ζαμπά μέσα στην περιοχή, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι αυτό το «πέναλτι ήταν εμφανές ακόμη και από το ΟΑΚΑ».

propoli

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε ένα πέναλτι το οποίο ήταν εμφανές από το ΟΑΚΑ ακόμη, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει. Ξανά ένα παιχνίδι όπου τιμωρούμαστε από σημαντικές αποφάσεις. Συνεχίσαμε να παίζουμε από εκεί και πέρα. Ήταν άλλο το παιχνίδι μετά το 1-0, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και ασκήσαμε πίεση. Θα Μπορούσαμε να πούμε ότι μετά το γκολ, υπήρχε νευρικότητα, δεν είχαμε ισορροπία για 15 λεπτά, αλλά μετά ισορροπήσαμε. Μετά την ισοφάριση, νομίζω κυριαρχήσαμε απόλυτα» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και το σημερινό και αυτό με τον Πανιώνιο και όλα. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι απόλυτα σε κάθε ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς. Μας κλέβουν, μας επιτίθενται και δεν είναι σωστό όλο αυτό που συμβαίνει».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «Υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο όταν κόβεται ένα τέτοιο καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Όλοι είδαν ότι ο τερματοφύλακας, χτύπησε τον επιθετικό μας. Δεν ξέρω αν αυτά που συμβαίνουν έρχονται από κάποια πίεση ή από κάτι άλλο. Μας δημιουργούν πρόβλημα πάντως. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι και κάνουμε αυτό που πρέπει».

Loading