Ο Ατρόμητος έφθασε μέχρι εκεί που μπορούσε…

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι απλά και στο πλείστο των περιπτώσεων αποδίδεται Δικαιοσύνη. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αντίπαλος του Ατρόμητου στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, Λέγκια Βαρσοβίας, το πρώτο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ήταν η λέξη «αποκλεισμός».

Μια ανώτερη ομάδα, όχι φόβητρο, αλλά καλύτερη από τους Περιστεριώτες, που επιβεβαίωσε και στις δύο αναμετρήσεις τα πλεονεκτήματά της έναντι του αντιπάλου της, έστω κι αν πριν από μία εβδομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της.

propoli

Τότε ο Ατρόμητος είχε τύχη, την Τετάρτη (14/08) δεν την είχε μαζί του, δεν κατάφερε να σκοράρει σε δεύτερο σερί ματς και αποκλείστηκε δικαιότατα. Το πάλεψε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και στα δύο ματς, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά άφαντη στο δεύτερο και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι έφτασε εκεί όπου μπορούσε…

Με τα «ίσως» και τα «αν», τι θα γινόταν αν είχε σκοράρει ο Βέλλιος στο ξεκίνημα κι αν είχε μπει το δοκάρι του Ρόσα, δεν γίνεται… ταμείο. Εν κατακλείδι, οι Περιστεριώτες αποκλείστηκαν από μια ανώτερη ομάδα και πλέον, θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα που αρχίζει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Εκεί, όπου θα προσπαθήσουν να μπουν και πάλι μέσα στο γκρουπ των «μεγάλων» και να διεκδικήσουν μια νέα ευρωπαϊκή παρουσία το καλοκαίρι του 2020.

Τι κρατούν από την εφετινή παρουσία τους στο Europa League; Τα τρία πολύ καλά 45λεπτα με την Ντουνάισκα Στρέντα και το γεγονός πως έβαλαν δύσκολα για ένα και… κάτι περισσότερο ματς στην σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική, Λέγκια.

 ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading