Ο Γερμανός Σβάιερ στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τον 38χρονο Γερμανό διαιτητή Φέλιξ Σβάιερ όρισε η ΚΕΔ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το Σάββατο.

propoli

Γνωστό έκανε η ΚΕΔ το μεσημέρι της Τετάρτης τον διαιτητή που θα διευθύνει τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αυτός θα είναι ο 38χρονος Γερμανός ρέφερι Φέλιξ Σβάιερ, με βοηθούς τους Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Άτσμιλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σβεν Γιαμπλόνσκι.

Ο Σβάιερ προέρχεται από την κατηγορία elite της UEFA, είναι διαιτητής στην Bundesliga από το 2009, ενώ στη λίστα της FIFA ανήκει από το 2012.

Το βιογραφικό του

Ο Βερολινέζος διαιτητής έχει διευθύνει στο παρελθόν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ριέκα (2-1) για τα πλέι οφ του Champions League τη σεζόν 2017-2018, καθώς και το Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός (3-1) στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την ίδια σεζόν.

Πρόκειται για διαιτητή από το πάνω ράφι της UEFA, ο οποίος τη φετινή σεζόν πήρε τρεις ορισμούς στους ομίλους του Champions League και συγκεκριμένα στα παιχνίδια Τότεναμ – Μπαρτσελόνα (2-4), Παρί Σεν Ζερμέν – Νάπολι (2-2) και Ίντερ – Αϊντχόφεν (1-1) και έναν στη φάση των 16, στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους (2-0).

Loading