Ο Μανωλάς προκαλεί τον Ρονάλντο: «Θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος!»

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους τάραξε τα νερά στο Καμπιονάτο, αλλά ο Κώστας Μανωλάς δε φαίνεται να… πτοείται.

propoli

Ο αμυντικός της Ρόμα κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφική «βόμβα» της Γιούβε και απάντησε: «Το γήπεδο θα δείξει ποιος είναι ο πιο δυνατός. Είναι πολύ δυνατοί (σ.σ. οι της Γιουβέντους), αλλά θα πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Μάλιστα, ο διεθνής Έλληνας μπακ ρωτήθηκε και ποιος πιστεύει ότι θα είναι πιο γρήγορος, ο ίδιος ή ο Πορτογάλος και απάντησε: «Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος. Είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την πρόκληση».

Σέβεται αλλά δε φοβάται τον Ρονάλντο ο Μανωλάς

Ο στόπερ της Ρόμα έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου, όταν ρωτήθηκε τι διαφορετικό έχει από τους άλλους ποδοσφαιριστές. Τόνισε, ωστόσο, ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δε θα πρέπει να φοβούνται κανέναν.

«Είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, μαζί με τον Μέσι. Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν», δήλωσε σχετικά.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον, σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος στη Ρώμη. Θέλω να μείνω εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Loading