Ο Μουρίνιο αφαίρεσε το περιβραχιόνιο από τον Πογκμπά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν πήρε… ελαφρά τη καρδία τις δηλώσεις του Πολ Πογκμπά μετά την «γκέλα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Γουλβς και… τιμώρησε το Γάλλο αφαιρώντας του το περιβραχιόνιο!

propoli

Ο διεθνής μέσος είχε αφήσει υπονοούμενα για την τακτική του Πορτογάλου, ο οποίος πέρασε στην… αντεπίθεση και ανακοίνωσε ενώπιον των ποδοσφαιριστών του ότι ο Πογκμπά δεν θα είναι, πλέον, αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε στους παίκτες πως ο Πολ Πογκμπά δεν θα είναι αρχηγός της ομάδας, γιατί με τον τρόπο του δεν αντιπροσωπεύει τον αρχηγό ενός συλλόγου. Η Γιουνάιτεντ είναι πάνω απ’ όλους» ανέφερε στους Times πηγή μέσα από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Πογκμπά που ενόχλησαν τον «εκλεκτό»:

«Όταν παίζουμε εντός έδρας, πρέπει να βρισκόμαστε στην επίθεση. Οι αντίπαλοι φοβούνται όταν βλέπουν τη Γιουνάιτεντ να επιτίθεται. Αυτό είναι το λάθος μας. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι φταίει που αυτό δεν συμβαίνει. Εγώ είμαι παίκτης. Δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν είμαι ο προπονητής, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είμαι παίκτης».

Loading