INTIME

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε εισιτήρια, ο Άρης δέχθηκε αλλά…«κόκκινο» από την αστυνομία

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που επρόκειτο να ληφθούν στο επικείμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με εκπροσώπους και των δύο ομάδων, της ΔΕΑΒ και της αστυνομίας.

propoli

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε εισιτήρια προκειμένου να φιλοξενηθούν οπαδοί της στο ντέρμπι της Κυριακής, ο Άρης εισηγήθηκε θετικά ως προς το αίτημα, αλλά η αστυνομία άναψε «κόκκινο». Ως εκ τούτου η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων μόνο από την πλευρά των γηπεδούχων.

Στους εκπροσώπους του Δικεφάλου θα δοθούν είκοσι προσκλήσεις και μια σουίτα όπου θα φιλοξενηθούν οι διοικούντες την ομάδα, ενώ όπως αποφασίστηκε προστατευτικό δίχτυ θα τοποθετηθεί πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και στη θύρα 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιπλέον αυστηρά θα είναι τα μέτρα τόσο εκτός όσο και εντός του γηπέδου πριν κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κι άλλη συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Loading