Ο Ροσέλ αγόρασε παράνομα συκώτι για τον Αμπιντάλ!

Σε ηχογραφημένες συνομιλίες ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα λέει πως αγόρασε παράνομα το συκώτι και πως η ιστορία με τον ξάδελφο που έδωσε το μόσχευμα είναι… παραμύθι!

propoli

Αποκαλύψεις…

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται μέσω των ηχογραφημένων τηλεφωνημάτων του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των “μπλαουγκράνα” ελεγχόταν για οικονομικά εγκλήματα και τα τηλέφωνα του είχαν παγιδευτεί από τις αρχές. Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η “ElConfidential”  σε τουλάχιστον τέσσερις συνομιλίες του με άτομο που κατονομάζεται ως “Χουάνχο”, ο Ροσέλ υποστηρίζει ότι αγόρασε παράνομα ένα συκώτι για να κάνει μεταμόσχευση ο Ερίκ Αμπιντάλ που αντιμετώπιζε.

Ο Γάλλος έκανε την επέμβαση το 2012 και η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι το μόσχευμα δόθηκε από έναν ξάδελφο του με το όνομα Ζεράρ, για τον οποίο κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα ξανά. Ο Ροσέλ λέει στα τηλεφωνήματα πως η ιστορία με τον ξάδελφο ήταν παραμύθι και διοχετεύθηκε στον Τύπο για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Πλέον η ισπανική δικαιοσύνη έχει ανοίξει ξεχωριστή έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Loading