Ο LeBron την Τρίτη ανακοινώνει τη νέα του ομάδα

Ο κύβος ερρίφθη. Λίγες ώρες απομένουν για την μετακίνηση ή όχι της χρονιάς στο NBA. Το πρωί της Τρίτης ο LeBron James θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Nick Wright του Fox Sports1.

propoli

Οι εκπρόσωποι του LeBron απόψε θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των 76ers, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξουν την απόφαση του “βασιλιά”, μιας και είναι βέβαιο ότι έχει αποφασίσει για την ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον James, εκτός των 76ers, είναι οι πρωταθλητές Warriors, οι Nuggets και φυσικά οι Lakers, οι οποιοί συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες να φέρουν τον LeBron στο Los Angeles. Ισχυρή πάντως είναι και η πιθανότητα να παραμείνει τελικά στους Cleveland Cavaliers.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος πλέον LeBron είχε μια εξαιρετική σεζόν με τους σχετικά αδύναμους Cavaliers, οδηγώντας τους με διαδοχικές συγκλονιστικές εμφανίσεις στους τελικούς του NBA για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με στατιστικά για όσκαρ 27,5 πόντους, 9,1 ασίστ και 8,6 ριμπάουντ κατά μ.ο.

Loading