INTIME

«Πάνω από 2.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι χωρίς εισιτήριο για το ματς»

Το φόβο και την ανησυχία ότι στην Αγγλία θα φτάσουν περισσότεροι από 2.700 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν εισιτήριο, εκφράζουν αρκετά αγγλικά ΜΜΕ.

propoli

Δεν είναι λίγα τα ΜΜΕ της Αγγλίας, τα οποία αναφέρονται στο αυριανό ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι, κάνοντας λόγο για υπεράριθμους οπαδούς του Δικεφάλου που καταφθάνουν στο νησί.

Έχοντας ως τίτλο «Η Τσέλσι προειδοποιεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ καθώς φοβάται πως 2.700 θα φτάσουν χωρίς εισιτήριο», τονίζουν ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν πρόσβαση σε θέση φιλάθλων της Τσέλσι οι οποίοι δεν θα δώσουν το παρών.

Ανακοίνωση από την Τσέλσι στους οπαδούς του Δικεφάλου

Στο ίδιο πλαίσιο και οι άνθρωποι των «μπλε» εξέδωσαν ανακοίνωση, δίνοντας πληροφορίες στους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» με ή χωρίς εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως όσοι δεν έχουν εισιτήριο, να μη πλησιάσουν στο γήπεδο, καθώς δεν θα μπορέσουν να μπούνε, ενώ εισιτήρια προς πώληση δεν υπάρχουν. Έπίσης όσοι ψάξουν και αγοράσουν εισιτήρια εκτός των επίσημων πηγών που έχει δώσει η ομάδα δεν θα μπορέσουν να μπούνε.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι θα υπάρξουν αυστηροί ελέγχοι πριν να επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, ενώ όσοι έχουν στην κατοχή του εισιτήριο, θα πρέπει να βρίσκονται από νωρίς εκεί.

Κλείνοντας, αναφέρει ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια, θα διατηρηθεί αυστηρός διαχωρισμός μεταξύ γηπεδούχων και φιλοξενούμενων.

Loading