Πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός με Χασάν στη Ν. Σμύρνη

Η πρώτη… έξοδος του Ολυμπιακού από το Καραϊσκάκη στο εφετινό πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχία, η οποία όμως ήρθε αρκετά δύσκολα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη με κεφαλιά του Χασάν στις καθυστερήσεις (90+1) και παρέμειναν στη κορυφή με τη τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς. 

propoli

Ωστόσο, οι Πειραιώτες ίδρωσαν αρκετά απέναντι στους κυανέρυθρους. Οι παίκτες του Ανιγκό ήταν αρκετά καλοί, έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και στο 63ο λεπτό θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί εάν ο επόπτης Σπυρόπουλος είχε δει ότι ο Μασούρας καλύπτεται πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για πέναλτι στη φάση του 55ου λεπτού με το παρατεταμένο τράβηγμα του Παπαγεωργίου στον Μπουχαλάκη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Μανοϊλοβιτς (62’ Κότνικ), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83’ Οικονομίδης), Τσιλούλης (81’ Μανθάτης), Ντουρμισάϊ, Σπιριντόνοβιτς.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74’ Χασάν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58’ Νάτχο), Ποντένσε (81’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

Loading