INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ:«Η σημερινή απόφαση να είναι η τελευταία ανάλογη για το ποδόσφαιρο

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας χωρίς θεατές, ο ένας φιναλίστ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού.

propoli

Ο σύλλογος εύχεται αυτή να είναι η τελευταία ανάλογη απόφαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρότι -όπως αναφέρεται- θέλησή του ήταν να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα με γεμάτο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ρητά ήθελε να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου κανονικά με κόσμο και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, με VAR και ξένο διαιτητή.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε περίπτωση μάλιστα που ήταν προαποφασισμένος ο τρόπος διεξαγωγής, αναρωτιόμαστε γιατί στην πιθανότητα τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ήταν έντονη εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, εγκαταστάθηκε το VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, σε μια παραβίαση της κοινής λογικής, ώστε για μια ακόμη φορά να παίξει ο ΠΑΟΚ έναν τελικό στην φυσική έδρα του αντιπάλου του.

Ας είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους τελικούς, είναι ο πρωταθλητής με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του και θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο».

Loading