Ζήτησε εξηγήσεις από τους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στο Europa League δημιούργησε μεγάλη απογοήτευση στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα κάλεσε την ομάδα με το τεχνικό επιτελείο στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» για να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του και τα παράπονα του σε αυτούς.

Για περίπου μια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης ζητούσε εξηγήσεις και για το τρόπο με τον οποίο οι νταμπλούχοι έμειναν εκτός Ευρώπης τόσο νωρίς χάνοντας και στις δυο αναμετρήσεις με Αγιαξ και Σλόβαν την δυνατότητα της πρόκρισης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άσκησε έντονη κριτική για την αγωνιστική συμπεριφορά τους και τους υπενθύμισε πως οι απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνους είναι πολύ μεγαλύτερες από τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους.

propoli

Ο Αμπελ Φερέϊρα στηρίχτηκε από τον κ. Σαββίδη πού ζήτησε από όλους ανασύνταξη και μέγιστη πλέον προσπάθεια στον ελληνικό χώρο και στις από εδώ και πέρα υποχρεώσεις.
Στον αγωνιστικό τομέα, δυο τραυματίες άφησε πίσω της η χθεσινή αναμέτρηση της Τούμπας.

Πρόκειται για τους Ντάγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί  που υποβλήθηκαν σε μαγνητική, με τον Βραζιλιάνο να έχει τραυματιστεί από την σύγκρουσή του με το δοκάρι, και τον Μαροκινό να έχει νιώσει τράβηγμα στον προσαγωγό.

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (1/9) με τον Πανιώνιο  θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει αύριο  το απόγευμα  (7:00) στο στάδιο της Τούμπας.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading