INTIME

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ντέρμπι της Τούμπας

Με Λιβάγια, Πόνσε, Μπακασέτα και Μάνταλο θα προσπαθήσει η ΑΕΚ να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα στο αποψινό ντέρμπι της Super League.

propoli

Με Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς βασικούς από την άλλη πλευρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάει για το 4/4 απέναντι στην «Ενωση».

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Η εντεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδου που γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, λέει ότι ο Μπάρκας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος και Λόπες αποτελούν την τετράδα στην άμυνα, ενώ, Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι εκείνοι που θα επιχειρήσουν να «ρυθμίσουν» το παιχνίδι για την «Ένωση» στο κέντρο του γηπέδου.

Πιο μπροστά, Λιβάγια, Πόνσε, Μπακασέτας και Μάνταλος, συμπληρώνουν την επιθετική γραμμή των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στον πάνοπλο ΠΑΟΚ.

Η ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά

Με Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς βασικούς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Κάνιας με τον Μαουρίσιο, έχοντας μπροστά τους τον Πέλκα.

Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μπίσεσβαρ – Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς, σε μια ενδεκάδα που δεν έχει κανέναν νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή στην σύνθέσή της.

Loading