INTIME

ΠΑΟΚ: Γράμμα του Κρέσπο στον… Λευκό Πύργο (pic)

Δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο το… πήγε ένα βήμα παραπέρα, στέλνοντας… γράμμα στον Λευκό Πύργο!

propoli

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός αμυντικός είχε αναρτήσει το συγκεκριμένο γράμμα προς το ιστορικό μνημείο της Θεσσαλονίκης μερικές ημέρες νωρίτερα, μετά τα γεγονότα που στέρησαν τον τίτλο από τον «Δικέφαλο» στο πρωτάθλημα. Τότε, ζητούμε από τον Λευκό Πύργο να… κάνει υπομονή και να περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Πλέον, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Κρέσπο επανήλθε, αναρτώντας εκ νέου το συγκεκριμένο γράμμα στο Instagram και προσθέτοντας τη λεζάντα: «Ερχόμαστε. Δεν σου φέρνω δακτυλίδι, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι. Θυμήσου, αυτή είναι μόνο η αρχή».

Το γράμμα του Κρέσπο στον Λευκό Πύργο:

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε… Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρελή, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ’ όλα αιώνια. Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον.

Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μη σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος, εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας».

ΠΑΟΚ: Γράμμα του Κρέσπο στον… Λευκό Πύργο (pic)

Η σύγκριση του ΠΑΟΚ με την… Ουρουγουάη του Μαρακανά

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προχώρησε και σε μία ακόμη ανάρτηση, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του θρυλικού σταδίου Μαρακανά και παραλληλίζοντας το θρίαμβο του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ με εκείνον της Ουρουγουάης μέσα στο «σπίτι» της Βραζιλίας, το 1950.

ΠΑΟΚ: Γράμμα του Κρέσπο στον… Λευκό Πύργο (pic)

Loading