INTIME

ΠΑΟΚ: Η αποστολή ενόψει Άρη – Στο… ψυγείο ο Αμρ Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ αύριο αντιμετωπίζει τον Άρη για τον πρώτο αγώνα στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκουράζει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

propoli

Από την αναμέτρηση με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων απουσιάζουν οι Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Μαλεζάς καθώς και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε, ενώ, απών από τα παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους» και Ολυμπιακό θα είναι και ο Αμρ Ουάρντα κατόπιν απόφασης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τροπαίου. Πρώτος αντίπαλος ο Άρης στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το φινάλε του προγράμματος την αποστολή.

Ο Δικέφαλος πάει στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας με ουσιαστικά μία προπόνηση, καθώς μόνο την Τρίτη (25.09) ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Οι παίκτες μετά το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο «κορόιδο», δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλέξανδρο Πασχαλάκη , με το ιατρικό δελτίο να μένει λευκό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής:Ρέι , Σιαμπάνης , Μάτος , Κίτσιου , Τόσκα , Μπαλογιάννης , Κρέσπο , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης , Ακπόμ.».

Η αποστολή του Άρη

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάζο, Βέλεζ, Χιούγκο Σόουζα, , Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεζ, Γιούνιες, Ματίλα, Μαβράϊ, Ναζλίδης, Σιώπης, Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Καλλίδης.

Loading