INTIME

ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί θα συνοδεύσουν την αποστολή με την Τσέλσι

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους φίλους του ΠΑΟΚ να συνοδεύσουν την αποστολή των «ασπρόμαυρων» στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς με την Τσέλσι την Πέμπτη, εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φίλων του Δικεφάλου.

propoli

Στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καλούν τους φίλους του Δικεφάλου να στηρίξουν την ομάδα στις αναμετρήσεις με Τσέλσι και ΑΕΚ, θέλοντας να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με αφορμή τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου, προτρέπουμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να στηρίξει με λύσσα την ομάδα, τόσο στον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, όσο και στο παιχνίδι της Κυριακής με τις χάρτινες.

Θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών, καλούμε τον κόσμο της ομάδας να συνοδεύσει την ομάδα από το ξενοδοχείο ως το γήπεδο. Το ραντεβού για τα λεωφορεία της επαρχίας δίνεται στις 16:00 την Πέμπτη στον Λευκό Πύργο. Από εκεί όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε αρχικά προς το Μακεδονία Παλλάς και εν συνεχεία προς τον Ναό.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.»

Δείτε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Πιθανό το ντέρμπι «μεγάλων» στην αυριανή κλήρωση

Loading