ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης θα πλύνει τα αυτοκίνητα των παικτών! (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης σκοπεύει να τηρήσει την υπόσχεσή του και να πλύνει τα αυτοκίνητα των παικτών του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη!

propoli

Το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και υιός του μεγαλομετόχου της ομάδας είχε δεσμευτεί πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ότι σε περίπτωση νίκης του «Δικεφάλου», εκείνος θα αναλάμβανε το πλύσιμο των αυτοκινήτων των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Άρσεναλ – Λέστερ

Το γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 85’ χάρισε στους κυπελλούχους Ελλάδας τη νίκη και πλέον η υπόσχεση του Γιώργου Σαββίδη θα πρέπει να γίνει πράξη, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος μέσω Instagram.

«Εσείς κερδίσατε και μένα με περιμένει δουλειά, 11 αμάξια», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης στο λογαριασμό του, κάνοντας tag τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης θα πλύνει τα αυτοκίνητα των παικτών! (pic)

Όσο για το πώς προέκυψε η συγκεκριμένη υπόσχεση; Την περασμένη εβδομάδα, μετά από ένα οικογενειακό διπλό, οι χαμένοι ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” υποχρεώθηκαν να πλύνουν τα αυτοκίνητα των συμπαικτών τους. Στο πλαίσιο του… χαβαλέ που έκαναν μεταξύ τους, παρενέβη ο υιός του μεγαλομετόχου και υποσχέθηκε να τα πλύνει εκείνος, σε περίπτωση νίκης στο Χαριλάου.

Loading