“Παρακαταθήκη το ματς, αλλά υπάρχει πίκρα…”

Απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης αλλά άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ήταν ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αποκλεισμό του Άρη από τη Μόλντε. Η νίκη 3-1 των “κίτρινων” στην παράταση δεν ήταν αρκετή για να “σβήσει” την ήττα με 3-0 στη Νορβηγία και να τους δώσει την πρόκριση στα Play Off του Europa League. 

“Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν ένα πολύ μεγάλο ματς, γεμάτο συναισθήματα. Στην αρχή μπορεί να φαινόταν βουνό τα τρία γκολ, αλλά και κι εγώ και τα παιδιά το πιστεύαμε, γιατί δεν μας άξιζε το 3-0 εκεί. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από τέτοια ματς, άσχετα αν είμαστε πικραμένοι.

propoli

Πρέπει να έχουμε παρακαταθήκη αυτό το ματς. Ένα μπράβο στην ομάδα και τον κόσμο. Ακόμα και μετά το γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παλέψει σε όλες τις συνθήκες. Υπάρχει πίκρα, αλλά εδώ είμαστε…”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Άρη…

“Σκασμένοι” οι παίκτες του Άρη
Κανένας από τους ποδοσφαιριστές του Άρη δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο που χάθηκε η συμμετοχή στα Play Off του Europa League. Το γκολ του Ματίς Μπόλι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ήταν αυτό που χάρισε, τελικά, την πρόκριση στη Μόλντε.

“Ήμασταν πολύ καλύτεροι μέσα στο γήπεδο και σαν προσωπικότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι η μεγαλύτερη αδικία στην καριέρα μου. Ήμασταν τόσο ανώτεροι και δεν πήραμε την πρόκριση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαβιέ Ματίγια, σκόρερ του πρώτου γκολ του Άρη με υπέροχο χτύπημα φάουλ.
Και ο Ισπανός μέσος, που έχει γενέθλια σήμερα Παρασκευή (γεννημένος 16/8/1988) προσέθεσε: “ Το γκολ τους ήταν μια μεμονωμένη φάση. Ήταν τυχεροί. Πήραμε κάποιο ρίσκο και δεν παίξαμε καλά το τεχνητό οφσάιντ. Εμείς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ”…

“Καλός ο Άρης, καλύτεροι εμείς”

Έχοντας πανηγυρίσει την πρόκριση στα Play Off του Europa League με την… ψυχή στο στόμα, οι παίκτες της Μόλντε δεν μπορούσαν να είναι άλλο παρά ανακουφισμένοι. Τόσο ο σκόρερ Ματίς Μπολί όσο και ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν συμφώνησαν πως πέρασε η καλύτερη ομάδα, έδωσαν ωστόσο και τα εύσημα στον Άρη και τον κόσμο του.

Ο Μπολί, σκόρερ του “χρυσού γκολ” της Μόλντε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, είπε αρχικά για τη δική του εμφάνιση περνώντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο: “Όταν είσαι στον πάγκο, ελπίζεις ότι θα μπεις και θα κάνεις την διαφορά στον αγώνα. Αυτό έκανα και είμαι πολύ χαρούμενος”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεσε στην παράταση ο Αρης

Το πλήρες τηλεγράφημα του Κώστα Βρουλή στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading