“Πετάει” με Ουγκράι ο Ατρόμητος!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχοντας αντίπαλο τον Λεβαδειακό και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου, πέρασε από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας επικρατώντας με σκορ 2-0 και πέτυχε την 4η νίκη του σε 5 αναμετρήσεις, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

propoli

Χωρίς να κινδυνεύσει στο ελάχιστο και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος με σκόρερ τους Βασιλακάκη (47’) και Ουγκράι (64’) πέτυχε το 2/2 εκτός έδρας μετά το διπλό της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού και «δήλωσε» ξεκάθαρα ότι και φέτος στοχεύει ψηλά.

MVP της αναμέτρησης ο Ουγκράι, που παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, μερικές φορές έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα, ενώ από αυτόν αρχίζει το πρώτο γκολ (κερδίζει το κόρνερ και εκτελεί τη στατική φάση) και φυσικά με εξαιρετικό τελείωμα «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Σημειώνεται ότι οι Περιστεριώτες διατήρησαν το μηδέν στην εστία τους για τέταρτο ματς σε πέντε αναμετρήσεις, έχοντας δεχθεί ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι από το ματς της πρεμιέρας στο Αγρίνιο.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (3-6-1): Επασί – Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82’ Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέχου, Παντελιάδης – Φαβάρο (57’ Σαβατογκό), Όμο, Γιακουμάκης (65’ Νανγκίς), Σουμπίνιο – Μαρκόβσκι

Ατρόμητος (3-4-1-1): Μέγερι – Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης – Σάκιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (90’ Ούμπιντες), Γιαννούλης – Ουγκράι (84’ Μούγιακιτς) – Κουλούρης (92’ Κωτσόπουλος)

Loading