Πολωνία-Σενεγάλη: Δεν αρκεί ο Μανέ

Η Σενεγάλη θέλει να είναι η έκπληξη του Μουντιάλ και σε αυτό ποντάρει εξαιτίας των καλών παικτών που διαθέτει όπως οι Μανέ, Σακό, Ντιάο, Κουλιμπαλί, Εντιαγέ.

propoli

Πρόκειται για μια ομάδα η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις αντεπιθέσεις, τακτική που της άνοιξε το δρόμο για την τελική φάση του Μουντιάλ. Πολλά θα κριθούν στον συγκεκριμένο αγώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και για αυτό αμφότερες οι ομάδες θα είναι προσεκτικές.

Που ποντάρουν οι Πολωνοί…

Οι Πολωνοί ποντάρουν στην επιθετική ευστοχία του Λεβαντόφσκι που σε έναν όμιλο με την παρουσία της Σενεγάλης, Ιαπωνίας και Κολομβίας μπορεί να κάνει πράγματα και θάματα. Ο προπονητής της ομάδας Άνταμ Ναβάλκα είναι πέντε χρόνια στον πάγκο και αυτό έχει επιφέρει μια ομοιογένεια στους παίκτες, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει θετικά την απόδοση της ομάδας. Η πλειονότητα των παικτών της εθνικής Πολωνίας αγωνίζεται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και μπορεί να χαρίσει στη χώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην αναμέτρηση με την Σενεγάλη οι Πολωνοί είναι το φαβορί και μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Η επιλογή μπορεί να είναι νίκη για τους Πολωνούς, αλλά και ως δεύτερη επιλογή το under

 

Loading