Πολωνία – Σενεγάλη: Δεν αρκεί ο Μανέ

Η Σενεγάλη θέλει να είναι η έκπληξη του Μουντιάλ και σε αυτό ποντάρει εξαιτίας μια καλής συγκέντρωσης παικτών όπως οι Μανέ, Σακό, Ντιάο, Κουλιμπαλί Εντιαγέ. Είναι μια ομάδα που βασίζεται σημαντικά στις αντεπιθέσεις και αυτό το στοιχείο την έφερε και στο Μουντιάλ. Πολλά θα κριθούν στον συγκεκριμένο αγώνα για την πρόκριση και για αυτό θα είναι προσεκτικοί.

propoli

Οι Πολωνοί ποντάρουν στην επιθετική ευστοχία του Λεβαντόφσκι που σε έναν όμιλο με την παρουσία της Σενεγάλης, Ιαπωνίας και Κολομβίας μπορεί να κάνει πράγματα και θάματα. Ο προπονητής της ομάδας Άνταμ Ναβάλκα είναι πέντε χρόνια στον πάγκο και αυτό έχει αποφέρει μια ομοιογένεια στους παίκτες αλλά και στην απόδοση της ομάδας.

Η πλειονότητα των παικτών αγωνίζεται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και μπορούν να χαρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση στην χώρα τους. Στην αναμέτρηση με την Σενεγάλη οι Πολωνοί είναι το φαβορί και μπορούν να φτάσουν στην νίκη. Η επιλογή μπορεί να είναι νίκη για τους Πολωνούς, αλλά και ως δεύτερη επιλογή το under.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ

Δαγκωτό για “Καφτέρος”

Η Κολομβία είναι μια κλασική λατινοαμερικάνικη ομάδα. Με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν διαθέτει την απαραίτητη χημεία. Θα προσπαθήσει να βρεθεί στην επόμενη φάση και αυτό θα κριθεί στις αναμετρήσεις με την Πολωνία και την Σενεγάλη. Για αυτόν τον λόγιο η νίκη κόντρα στην Ιαπωνία θα πρέπει να έρθει με κάθε τρόπο. Όπλο της η επίθεση με τον Φαλκάο και τον Χάμες Ροντριγκεζ , αλλά και μια καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Η Ιαπωνία μπορεί να αρκεστεί στην παρουσία της στο Μουντιάλ. Μπορεί να διαθέτει ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν παρουσία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά αυτό δεν αρκεί. Υπάρχει μια πειθαρχία στο παιχνίδι της και μια προσπάθεια για να επιτίθενται ορθολογικά, όμως απουσιάζει η ποιότητα. Η επιλογή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι: Νίκη Κολομβίας και ως εναλλακτικές επιλογές: Σκορ 3-0  ή σκόρερ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Χάμες Ροντρίγκεζ

Loading