«Πονοκεφαλιάζει» για τερματοφύλακα ο Κλοπ μετά τον τραυματισμό του Αντριάν

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/8) με τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ «πονοκεφαλιάζει» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τους δύο καλύτερους τερματοφύλακές του.

propoli

Και αυτό γιατί ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι είναι αμφίβολη στο αυριανό παιχνίδι η συμμετοχή του Αντριάν, ο οποίος τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου στο ευρωπαϊκό Super Cup!

Ο Ισπανός γκολκίπερ αποκτήθηκε ως ελεύθερος στις αρχές Αυγούστου, κλήθηκε να καλύψει το κενό του –βασικού τερματοφύλακα– Άλισον, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη γάμπα, στην αναμέτρηση με τη Νόριτς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Αντριάν χάρισε το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στη Λίβερπουλ, καθώς απέκρουσε την εκτέλεση του Τάμι Έιμπραχαμ, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να νικήσει την Τσέλσι με 5-4 στα πέναλτι. Όμως, έφυγε από την Κωνσταντινούπολη με… ενθύμιο έναν πρησμένο αστράγαλο, καθώς ένας φίλαθλος, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να λάβει μέρος στους πανηγυρισμούς, γλίστρησε και κλώτσησε τον Ισπανό στο πόδι.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading