Πρεμιέρα Μπάρτσα χωρίς Μέσι μετά 10 χρόνια

H Μπαρτσελόνα κάνει ντεμπούτο στην La Liga για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. 

«Δεν θα διακινδυνεύσουμε, πόσο μάλλον με τον Μέσι», είπε χαρακτηριστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου.

propoli

Η Μπαρτσελόνα αρχίζει από τη χώρα των Βάσκων την υπεράσπιση του τίτλου της
Εν μέσω συνεχιζόμενων μεταγραφικών σεναρίων αλλά και των παραδοσιακών ετήσιων διαφορών σχετικά με τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος, η ισπανική Liga Santander αρχίζει απόψε , με την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κάνει το 3χ3 έχοντας στον πάγκο της τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα, που θα επισκεφτεί την χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, πρώην και αγαπημένη ομάδα του Βαλβέρδε, παρουσιάζοντας -έως τώρα- την προστιθέμενη αξία του Αντουάν Γκριεζμάν σε μια ήδη τρομερή επιθετική γραμμή που διαθέτει (Μέσι,Σουάρες και Ντεμπελέ), δείχνει  φαβορί για τον τρίτο διαδοχικό τίτλο.

Μαζί με τον Γάλλο έφτασε, μετά από μεγάλη προσπάθεια και ο Ολλανδός μέσος του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γονγκ, ενώ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να προσπαθήσει να φέρει πίσω τον Νεϊμάρ από την Παρί ΣΖ.

Οι Καταλανοί δεν θα προσπαθήσουν απλώς να επεκτείνουν την εγχώρια ηγεμονία τους, έχοντας ξοδέψει 250 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το Champions League, μετά τον αποκλεισμό τους από την Λίβερπουλ, την περασμένη σεζόν.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading