INTIME

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – Γλέντι στην Τούμπα (pics & vid)

Και επίσημα πλέον… ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί με το εμφατικό 5-0 του Λεβαδειακού στην κατάμεστη Τούμπα.

propoli

Οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν άφησαν στους αντιπάλους τους κανένα περιθώριο για… αμφισβήτηση, ανοίγοντας το σκορ με τον Σακχόφ μόλις στο 3ο λεπτό και κάνοντας το 2-0 στο 8’ με εύστοχο πέναλτι του Μπίσεσβαρ. Στο 30’ ο Πέλκας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με το 3-0 να γίνεται στο 53’ από τον Βαρέλα και τον Σακχόφ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα επτά λεπτά αργότερα. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Σβιντέρσκι στο 81’.

Μάλιστα, ο Λουτσέσκου έκανε το χατίρι των οπαδών και πέρασε στον αγώνα στο 91’ τον τραυματία Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να αποθεώνεται από 30.000 οπαδούς στην Τούμπα.

Ήδη χιλιάδες φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν μαζευτεί στο Λευκό Πύργο και πανηγυρίζουν, ενώ σε λίγο θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τροπαίου.

Σημειώστε ότι είναι… έτοιμο το ειδικό πούλμαν, προκειμένου οι πρωταθλητές να κάνουν βόλτα με την κούπα στην πόλη της Θεσσαλονίκης μετά την απονομή.

Όπως είναι λογικό, στα αποδυτήρια της ομάδας εκτυλίχθηκαν απίστευτες στιγμές, με τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο από την «ασπρόμαυρη» γιορτή:

Η γιορτή ξεκίνησε στα αποδυτήρια! #GreekChampions #TheFutureIsHere

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Sonntag, 21. April 2019

Loading