Εκπληκτικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Με ένα εμπνευσμένο και πολύ ξεχωριστό πρωτοσέλιδο αποχαιρετά η Marca τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους, έπειτα από εννέα χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και η εφημερίδα της Μαδρίτης τον αποχαιρετά όπως του αρμόζει.

propoli

«Δεν υπάρχει άλλος ίδιος», τονίζει η Marca στο πρωτοσέλιδό της, το οποίο έχει… κατακλυστεί από 451 μπάλες… Όσες και τα γκολ που σημείωσε ο «CR7» στα εννέα χρόνια παρουσίας του στους «μερέγκες». Επίτευγμα μοναδικό, αν μη τι άλλο!

Μάλιστα, πάνω σε κάθε μία από τις 451 μπάλες υπάρχει το σήμα της ομάδας κόντρα στην οποία σκόραρε ο κάτοχος της «χρυσής μπάλας», ο «θρύλος των 541 γκολ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Όσο για τη φωτογραφία που υπάρχει ανάμεσα στις μπάλες, δεν είναι άλλη από αυτήν του εντυπωσιακού ανάποδου ψαλιδιού του Πορτογάλου κόντρα στη νέα του ομάδα, στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Γιουβέντους στο φετινό Champions League.

Το πρωτοσέλιδο της Marca για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

Ένα εμπνευσμένο και πολύ ξεχωριστό πρωτοσέλιδο αποχαιρετά η Marca τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους, έπειτα από εννέα χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και η εφημερίδα της Μαδρίτης τον αποχαιρετά όπως του αρμόζει.

Loading