Πρώτα βάρη, μετά… Mall για την εθνική

Τι και αν η Δευτέρα ήταν μέρα ρεπό για την Εθνική ομάδα. Τα κορίτσια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν παρέκκλιναν από το πρόγραμμά τους περνώντας το πρωινό τους στην αίθουσα με τα βάρη του Πανεπιστημιακού γηπέδου της Άγκυρας.

Ο γυμναστής και άμεσος συνεργάτης του Γκιγιέρμο Ναράνχο, Γιάννης Παρασχίδης είχε ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα με βάρη για την αποκατάσταση των αθλητριών οι οποίες το ακολούθησαν κατά γράμμα. Τα …βάρη των κοριτσιών την μέρα του ρεπό ολοκληρώθηκαν με την μεσημεριανή παρακολούθηση βίντεο – ξεσκόνισμα της Βουλγαρίας. Αμέσως μετά είχαν ένα ελεύθερο απόγευμα να περιπλανηθούν στο τεραστίων διαστάσεων πολυκατάστημα «Mall» που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

propoli

Κωνσταντίνα Βλαχάκη, «the closer»

Το προσωνύμιο της Βλαχάκη το έβγαλε στο πρωινό της Δευτέρας ο κόουτς της Εθνικής Γκιγιέρμε Ναράνχο. Βλέποντας την φωτογραφία της νέας παίκτριας της Θέτιδας Βούλας να κοσμεί σε πρώτη θέση το «σαλόνι» του επίσημου site της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ο Ισπανός αναφώνησε: «Βλαχάκη the closer… Πήρε τους τελευταίους πόντους στις δύο νίκες , τόσο με τη Γαλλία όσο και με τη Φινλανδία. Είναι η δική μας «closer» των αγώνων» τόνισε ο «Γκίγκε» όπως είναι το προσωνύμιο του Ισπανού και εξήγησε τι σημαίνει closer για όλους όσους δεν γνωρίζουν την ορολογία του baseball. «Closer είναι ο παίκτης που σε ματς που κρίνεται παίρνει τη μπάλα και κλείνει το ματς. Αυτό έκανε και η Βλαχάκη…». Βλαχάκη the closer λοιπόν…

Το πατρικό χάδι στην Όλγα

Περασμένα μεσάνυχτα Κυριακής στο ξενοδοχείο της Εθνικής στην Άγκυρα και μια οικογενειακή στιγμή κλέβει την παράσταση. Η εκ των πρωταγωνιστριών της «γαλανόλευκης» Όλγα Στράντζαλη σκυμμένη στα πόδια της μητέρας της δέχεται με στοργή το πατρικό χάδι. Ο μπαμπάς και η μαμά Στράντζαλη δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν την κόρη τους στο ξενοδοχείο και εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές. «Η μαμά κάνει όλη τη δουλειά να ξέρετε» μας λέει κοιτώντας με νόημα τον μπαμπά-προπονητή. «Εγώ δεν μιλάω ποτέ σε αγώνες στην Όλγα. Ο προπονητής της και εκείνη ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν. Εμείς απλά την εμψυχώνουμε και την στηρίζουμε όσο μπορούμε» λέει ο Θανάσης Στράντζαλης ο οποίος, όπως και η μαμά, δεν χάνουν αγώνα της κόρης τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Ελλάδα έγινε… Φινλανδία μέσω CEV

Λάθη γίνονται παντού, το θέμα είναι να τα προλαβαίνεις πριν αυτά βγουν στην επιφάνεια. Λάθος λοιπόν πρόλαβαν και οι συνάδελφοι του γραφείου τύπου της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι οποίοι στο επίσημο bulletin του ομίλου στην σελίδα της Εθνικής Ελλάδας είχαν ομαδική φωτογραφία της Εθνικής Φινλανδίας! Το λάθος το είδαν αφού είχε τυπωθεί το bulletin και για να προλάβουν την γκάφα ολκής τύπωσαν αυτοκόλλητα με την φωτογραφία της Εθνικής μας. Την κόλλησαν πάνω στην φωτογραφία της Φινλανδίας, η δουλειά έγινε, η φωτογραφία αντικαταστάθηκε με επιτυχία και η γκάφα αποφεύχθηκε…

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading