INTIME SPORTS

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι! (vds)

Ο Ατρόμητος έμελλε να είναι τελικά η ομάδα που θα βάλει φρένο στο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ, καθώς στο γήπεδο του Περιστερίου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν στις 1-2 στο πρωτάθλημα.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των κυριακάτικων αγώνων της Premier League (04/11)

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι παρά τις σημαντικές απουσίες (Χατζηισαία, Γιαννούλη, Κουλούρη και Βασιλακάκη), κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης έπειτα από πολύ ενέργεια του Ρολάντ Ουγκράι στο 73’.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 40’ ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τέρμα που σημείωσε ο Χοσέ Κρέσπο έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Βαρέλα.

Από το σημείο εκείνο, αλλά και μετά την ισοφάριση ο Δικέφαλος μπορούσε να φτάσει στη νίκη, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Πρίγιοβιτς, ενώ οι παίκτες του ζήτησαν πέναλτι που δεν δόθηκε στο 24’ σε ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρουγγή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46′ Ενσικουλού), Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο (87′ Ουμπίδες), Μούγιακιτς (46′ Κωτσόπουλος), Ουγκράι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Λέο Ζαμπά (77′ Πέλκας) Ελ Καντουρί (82′ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Δείτε τα βίντεο με τα δύο γκολ του αγώνα: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Loading