ΠΣΑΤ κατά ΚΑΕ Παναθηναϊκός λόγω Σκουντή

Την επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Βασίλη Σκουντή καταδικάζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Ο σχολιαστής είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των «πρασίνων», μετά τον τέταρτο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό.

propoli

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του δημοσιογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ Βασίλη Σκουντή, ο οποίος μετέδωσε (και) τον 4ο τελικό κορυφής του μπάσκετ. Έναν αγώνα που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε η ομάδα του τριφυλλιού.

Κι εκεί βρίσκεται μάλλον το πρόβλημά της. Έχασε η ομάδα κι έπρεπε προφανώς να βρεθεί ένα άλλοθι για τους οπαδούς της.

Και στοχοποιήθηκε και μάλιστα με χαρακτηρισμούς χαμηλότατου επιπέδου ο σχολιαστής, σαν να έπαιζε αυτός στο γήπεδο. Και να μην ήταν καλός ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση.

Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν και η νίκη και η ήττα. Κι αν κάποιος δεν μάθει να χάνει τότε έχει… θέμα».

Το σχόλιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αφορμή για την καυστική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αποτέλεσε το εξής σχόλιο του Παναθηναϊκού, το οποίο στοχοποιούσε το δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή:

«O Βασίλης Σκουντής πλέον ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με το τόσο πανηγύρι που έριξε στον αέρα της μετάδοσης, κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε μόνο εκεί θα μπορεί να πηγαίνει μετά από την σημερινή μετάδοση. Στο ΟΑΚΑ είναι ανεπιθύμητος, καθώς βάσει του αθλητικού νόμου, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας».

Loading