Πύρρειος νίκη των Ρόκετς επί των Ουόριορς

Αγκαλιά με την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ μετά από πολλά χρόνια βρίσκονται οι Χιούστον Ρόκετς. Οι «ρουκέτες» επικράτησαν στον πέμπτο Τελικό της Δύσης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 98-94 και προηγούνται πλέον με 3-2 στις νίκες. 

propoli

Η νίκη του Χιούστον ωστόσο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κρις Πόλ, ενός εκ των δύο μεγάλων αστέρων της ομάδας. Ο εκρηκτικός γκαρντ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τραυματίστηκε στο ήδη χτυπημένο πόδι του και αποχώρησε εν μέσω έντονης ανησυχίας.

Με ήρωα τον Γκόρντον

Πριν την αποχώρησή του από το παρκέ ο Πολ είχε προλάβει να πετύχει 20 πόντους, με τους 18 εξ αυτών να τους πετυχαίνει στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήταν καταπληκτικός. Ο Χάρντεν πρόσθεσε άλλους 19, ήταν όμως απελπιστικά άστοχος στα σουτ έχοντας συνολικά 5/21, ενώ ο Γκόρντον ήταν η αποκάλυψη της βραδιάς. Πέτυχε 24 πόντους και το πιο κρίσιμο τρίποντο της βραδιάς με 1’21” να απομένουν.

Ντουράντ με 29, Τόμπσον με 23 και Κάρι με 22 ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για ακόμη μία αναμέτρηση από τους «Πολεμιστές» που θα δώσουν το 6ο παιχνίδι της σειράς στην έδρας τους.

 

Loading