Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αήττητο και νταμπλ»

Η διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του νταμπλ, είναι οι επόμενοι στόχοι του ΠΑΟΚ μέχρι τη λήξη της σεζόν, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

propoli

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ρουμανίας «prosport.ro» κι εκτός των στόχων που έθεσε για τη συνέχεια, επισήμανε πως το πλάνο της περιόδου θα αποφασιστεί στη διάρκεια της σύσκεψης που θα ακολουθήσει με τα κορυφαία στελέχη της διοίκησης.

«Για μας ήταν σημαντικές αυτές οι τέσσερις ημέρες ξεκούρασης καθώς μας έδωσαν την ευκαιρία να αποδεσμευτούμε από όσα πετύχαμε αυτή τη σεζόν. Δεν είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όσο θέλαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί λίγες ημέρες αργότερα είχαμε αγώνα για το κύπελλο. Προκριθήκαμε στον τελικό, καθαρίσαμε το μυαλό μας και από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Κύπελλο, έχοντας μια μεγάλη υποχρέωση.

Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο, κάτι που θα αποτελέσει μια ακόμη μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Το νταμπλ μαζί με την πιθανότητα να τελειώσουμε αήττητοι τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι διακοπές και στο ξεκίνημα θα γίνει και μια σύσκεψη στην οποία θα μελετήσουμε τα επόμενα βήματα μας και την πιθανότητα να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League.

Αν με ρωτήσετε για το μέλλον μου έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και είμαι ΠΑΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος έδωσε και τα προγνωστικά του για τους ημιτελικούς του Champions League.

«Θέλω να το πάρει η Μπαρτσελόνα»

«Θέλω να το πάρει η Μπαρτσελόνα. Θεωρώ ότι Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα είναι καλύτερες ομάδες από Τότεναμ και Άγιαξ. Αυτές οι δύο ομάδες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους.

Ιδιαίτερα η Τότεναμ που θεωρώ ότι δεν δικαιούταν να προκριθεί σε βάρος της Σίτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τώρα μια από τις δύο θα φτάσει στον τελικό.», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Loading