Ροναλντίνιο: «Τεράστιο ψέμα ότι παντρεύομαι»

Μπορεί να βούιξε ο τόπος αναφορικά με τον επικείμενο γάμο του σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλη που διατηρεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μάλιστα με δύο κοπέλες που φέρεται να διατηρεί σχέση, ωστόσο ο Ροναλντίνιο με δηλώσεις του διέψευσε κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια.

propoli

Ο πρώην σούπερ – σταρ της Εθνικής Βραζιλίας, δεν επιβεβαίωσε ποτέ επίσημα ότι έχει διπλή σχέση με την Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίζ Σοούζα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα ΜΜΕ όχι μόνο μίλησαν για αυτή αλλά την πήγαν και ένα βήμα παρακάτω κάνοντας λόγο για διπλό γάμο.

Η πολυγαμία φυσικά στη Βραζιλία είναι παράνομη, ωστόσο ακόμη και έτσι να μην ήταν, ο Ροναλντίνιο διέψευσε κάθε ενδεχόμενο να παντρευτεί σύντομα.

“Με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα”

«Με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα το τελευταίο διάστημα. Δεν παντρεύομαι, πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα, αυτό που έχει ακουστεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής στο τηλεοπτικό κανάλι SporTV.

Πάντως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων της Βραζιλίας, ο «Ρόνι» ξεκίνησε να βγαίνει με την Μπεατρίζ το 2016, χωρίς όμως να αφήσει στην άκρη την σχέση του με την Πρισίλα που ξεκίνησε σαφώς νωρίτερα. Όπως μάλιστα προσθέτουν τα δημοσιεύματα ο 38χρονος φροντίζει να κρατά τις ισορροπίες των σχέσεών του και με τις δύο κάνοντας τα ίδια δώρα στις δύο αγαπημένες του.

Στο πλαίσιο αυτό τα ΜΜΕ ανάφεραν μέσα στην εβδομάδα, ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου και στις δύο ταυτόχρονα και εκείνες δέχτηκαν.

Loading