Σενεγάλη – Κολομβία: Στα φόρτε τους για την πρόκριση

Η Σενεγάλη αναμετράται στην Σαμάρα Αρίνα με την Κολομβία και της αρκεί η ισοπαλία για να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση.

propoli

Η Σενεγάλη έχασε τη νίκη με αντίπαλο την Ιαπωνία, αλλά τουλάχιστον διατήρησε την ισοπαλία (2-2), ώστε να έχει πριν την έναρξη της τρίτης αγωνιστικής του ογδόου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, έναν βαθμό περισσότερο από τους Κολομβιανούς.

Η Κολομβία, με καταπληκτικούς τους Χάμες Ροντρίγκες και Κουαρδάδο, πέτυχε μια ευρεία νίκη (3-0) σεμιναριακού επιπέδου κόντρα στην Πολωνία, η οποία έχει πλέον αποκλειστεί και μαθηματικά.

Από την άλλη, η Σενεγάλη παίζει κι αυτή πολύ με αντεπιθέσεις. Είναι δυναμική ομάδα, έχει πάθος, έχει σκληράδα και είναι κι αποτελεσματική, όπως μας έχει δείξει μέχρι στιγμής. Πάνω απ’ όλα όμως, είναι ενθουσιώδης!

Η Σενεγάλη γνωρίζει ότι κρατά τη μοίρα της στα χέρια της και αυτό προσπαθούν να υπογραμμίσουν οι έμπειροι παίκτες της ομάδας. Αυτό που πάντα μας φοβίζει όταν έχουμε να κάνουμε με αφρικανικές ομάδες είναι η έλλειψη συγκέντρωσης.

Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν περιμένουμε η Σενεγάλη να μείνει πίσω και να υπερασπιστεί την ισοπαλία που της κάνει για την πρόκριση. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι θα επιτεθούν κάθε φορά που θα τους δοθεί η ευκαιρία.

Ο αμυντικός Κάρλος Σάντσεζ επιστρέφει για την Κολομβία, αλλά μετά τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κυρίως, μετά από την επιβλητική νίκη επί της Πολωνίας, ο Πέκερμαν δεν αναμενεται να τον χρησιμοποιήσει.

Είναι αμφίβολο, βέβαια, αν ο σχετικά ανέτοιμος Χάμες Ροντρίγκες καταφέρει να βρεθεί στην ίδια φόρμα με τον αγώνα με την Πολωνία, επειδή εκεί τα έδωσε όλα.

Στον αντίποδα, περιμένουμε να δούμε καλύτερη εμφάνιση από τον Εμπαγέ Νιάνγκ της Τορίνο, που δεν έχει εντυπωσιάσει σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Υπάρχει πάντα και ο ασταθής Νταβίντ Οσπίνα κάτω από τα δοκάρια της Κολομβίας.

Η Κολομβία περνάει και με ισοπαλία αν η Πολωνία κερδίσει την Ιαπωνία. Με ήττα, μένει οριστικά έξω. Αν οι Ιάπωνες κερδίσουν ή φέρουν ισοπαλία, τότε η Κολομβία χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη.

17:00 ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1  @ 5,10

17:00 ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ  @4,75

Loading