Σε άλλη ήπειρο η ρεβάνς Ρίβερ – Μπόκα!

Όχι απλώς σε άλλη χώρα, αλλά και σε άλλη ήπειρο ενδέχεται να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.

propoli

Η ρεβάνς των δύο «αιωνίων» αντιπάλων της Αργεντινής στο «Μονουμεντάλ» επρόκειτο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο, αλλά αναβλήθηκε μετά την επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο των φιλοξενουμένων.

Πέντε ημέρες μετά, ο αγώνας παραμένει στον αέρα, με την Ole να αποκαλύπτει ότι ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί πιθανότατα εκτός Αργεντινής.

Μάλιστα, σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της λατινοαμερικάνικης χώρας είναι κοντά σε συμφωνία με το Κατάρ, προκειμένου η πολυδιαφημισμένη αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί εκεί.

Διαφωνούν Ρίβερ και Μπόκα, αλλά…

Οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή του αγώνα εκτός συνόρων. Ωστόσο, ο κίνδυνος νέων επεισοδίων και οι πιέσεις που ασκούνται δεν αποκλείεται να τις κάνει να «συμβιβαστούν» και να δεχτούν να γίνει η αναμέτρηση στην Ντόχα. Οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 8, 13 ή 15 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Conmebol (σ.σ. ομοσπονδία ποδοσφαίρου Λατινικής Αμερικής) έχει συμφωνία με την Qatar Airways έως και το 2022, γεγονός που ενδεχομένως να παίξει και αυτό το ρόλο του υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στο Κατάρ.

Loading