Σε αδιέξοδο η σύσκεψη για τον τελικό – Αλλαγή έδρας ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Ουδέν νεότερον προέκυψε από τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 11/5 στο ΟΑΚΑ.

propoli

Η σύσκεψη οδηγήθηκε σε αδιέξοδο από τη στιγμή που η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει εξουσιοδότηση να τοποθετηθεί σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στον τελικό.

ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής του τελικού με φιλάθλους κατά τα περυσινά πρότυπα, όμως δεν ελήφθη καμία περαιτέρω απόφαση.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα στη συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού και βάσει νόμου αρμόδιος να αποφασίσει με την αστυνομία.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε σε περίπτωση που ο τελικός γίνει χωρίς θεατές να μην διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΚ.

Η πλευρά της ΑΕΚ δεν συμφώνησε αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR σε άλλο γήπεδο εκτός από το ΟΑΚΑ, ενώ από την ΕΠΟ υποστηρίχθηκε ότι για να αλλάξει η έδρα θα πρέπει να αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή.

Όσον αφορά στη χρήση του VAR ειπώθηκε ότι θα γίνει γενική δοκιμή στον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός και εφόσον πάνε όλα καλά θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό κυπέλλου.

Παρόντες στη σύσκεψη από πλευράς ΕΠΟ είναι οι κ.κ. Δέδες, Γαβριηλίδης και Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. Την ΑΕΚ εκπροσωπεί η Αγγελική Αρκάδη (ο Μηνάς Λυσσάνδρου ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να είναι παρών), ενώ τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Στη σύσκεψη υπάρχει παρουσία εκπροσώπων της εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.

Loading