Σκίμπε: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν και εμείς στο Μουντιάλ»

To… παράπονό του πως η Ελλάδα θα μπορούσε να ήταν στο Μουντιάλ εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου Μίχαελ Σκίμπε.

propoli

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο εθνικός μας εκλέκτορας τόνισε πως «πολλές ομάδες έπαιζαν καλά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού  τους, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αρχίζοντας από τους επιθετικούς».

Όσον αφορά στο ζευγάρι του τελικού σημείωσε πως «η Γαλλία ήταν πάρα πολύ καλή στο τουρνουά. Θεωρώ, πάντως, ότι στον τελικό ή Κροατία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Έπαιξε πιο καλά, αλλά δέχτηκε “φτηνά” γκολ, όπως το αυτογκόλ και το πέναλτι».

Σκίμπε: «Είμαστε ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο»

Σχετικά με τη δική μας εθνική υποστήριξε ότι αν δεν κληρωνόταν με το Βέλγιο ή την Κροατία,  είχαμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στην τελική φάση. «Θα μπορούσαμε να ήμασταν εκεί! Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι μας εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, κατά τ’ άλλα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο και γι΄ αυτό είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και την αγωνιστική τους προσπάθεια».

Loading