Σκληρή κριτική από τον Ισπανικό Τύπο για την εμφάνιση

Μετά την Αργεντινή και την Πορτογαλία που έμεινα πρόωρα εκτός Μουντιάλ, σήμερα ήταν η σειρά της Ισπανίας να αποχωρήσει από τον θεσμό μετά την ήττα από τη διοργανώτρια Ρωσία στα πέναλτι, με τον Τύπο της χώρας να ασκεί κριτική για την εμφάνιση.

propoli

«Τελείωσε το Μουντιάλ για την εθνική» σημειώνει γεμάτο πικρία το σύνολο του Τύπου της Ισπανίας, μετά την ήττα. «Η Ισπανία του παρελθόντος» είναι ο βασικός τίτλος της «Marca» που θέλει να καταδείξει την ύπαρξη μεγάλων παικτών στην Εθνική, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να διακριθούν και προσθέτει: «Εκτός Μουντιάλ, καθώς έπεσε από το σημείο του πέναλτι απέναντι στη Ρωσία. Ένα αντίο για κλαμματα».

Σε άλλο άρθρο της η «Marca» αναφέρει: «Μια αποτυχία με κεφαλαία γράμματα» και σημειώνει ότι «Ο αποκλεισμός από την οκτάδα είναι μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας μας».

«Η Ισπανία αποκλείστηκε στα πέναλτι» τονίζει στον βασικό της τίτλο η ιστοσελίδα «Mundodeportivo». «Η εθνική δεν ήταν ικανή να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίας σε 120 λεπτά (1-1) και η αστοχία των Κόκε και Άσπας στα πέναλτι, έδωσαν τέλος στο όνειρο του Μουντιάλ» προσθέτει.

Για «μια ακόμη παγκόσμια απογοήτευση» κάνει λόγο η «As», συμπληρώνοντας ότι «η εθνική αναλώθηκε σε πάσες και απέτυχε να αποκλείσει μια πολύ υποδεέστερη αντίπαλο. Ο Ακινφέεφ ήταν ο ήρωας με μεγάλες αποκρούσεις και δύο τεράστια «στοπ» από το σημείο του πέναλτι».

Τέλος η El Pais αναφέρει ότι «Η Ισπανία αποκλείστηκε από την οκτάδα του Μουντιάλ, από το σημείο του πέναλτι».

Loading