«Η Ελλάδα δεν έχει τη στήριξη του παρελθόντος»

Το 5ο φάουλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο δόθηκε ενώ ο Αντρέι Μπάλβιν που τον μάρκαρε δεν ήταν ακίνητος, όπως προβλέπεται στον κανονισμό, αλλά… εν κινήσει! Οι διαιτητές έδωσαν και τεχνική ποινή στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας στο κρίσιμο 4ο δεκάλεπτο!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλο, εξέφρασε… ευγενικά τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα της εθνικής με την Τσεχία. «Η Ελλάδα δεν έχει τη στήριξη και το status που είχε στο παρελθόν» είπε συγκεκριμένα στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

propoli

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε αρχικά: «Τι να την κάνεις τη νίκη; Τελειώσαμε. Ένα κακό ημίχρονο με τη Βραζιλία, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, το πληρώσαμε για όλο το τουρνουά. Με τα καλά και τα κακά που παρουσιάσαμε τις υπόλοιπες στιγμές. Αυτό επιβάρυνε πολύ την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Δεν κάναμε την επαναφορά.

Παρά τη νίκη σήμερα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Για μία ακόμη φορά δεν τελειώσαμε φάσεις όπως έπρεπε. Δεν πήραμε και κάποια σφυρίγματα που έπρεπε. Είμαστε πίσω στις βολές από τους Τσέχους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εμείς δουλέψαμε σκληρά σε καλή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε.

Υπεύθυνος είμαι εγώ. Εγώ με τα παιδιά έχουμε να πούμε μερικά πράγματα, να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε και δεν καλύψαμε τις προσδοκίες του κόσμου. Νομίζω το ίδιο λυπούνται και οι παίκτες»…

Γιαννάκης: «Ο Giannis δεν έκανε πέντε φάουλ»

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading