INTIME

Σπάει το «φράγμα» των 10.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ!

Σχεδόν 10.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν αγοράσει μέχρι στιγμής οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πριν καν ακόμη ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος της διάθεσής τους.

propoli

Όσο πλησιάζει το παιχνίδι με την Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τόσο φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Συγκεκριμένα, το νούμερο σήμερα άγγιξε τα 9.753, κάτι που σημαίνει πως το «φράγμα» των 10.000 θα… σπάσει άμεσα. Από τις κάρτες διαρκείας που διέθεσαν οι άνθρωποι της ομάδας, οι 7.074 είναι ανανεώσεις, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται άκρως θετικά στο κάλεσμα του «Δικεφάλου».

Αξίζει να σημειώσουμε πως για λίγες ημέρες ακόμη και συγκεκριμένα μέχρι τις 20.07, οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και οι νέοι κάτοχοι ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για θέσεις που δεν δεσμεύονται από την σεζόν 2017-18.

Από τις 21.07 όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 περιλαμβάνουν:

Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.

Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.

Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.

Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες Uefa

Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας.

Loading