INTIME

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Αστέρας, 4-1 τον Εργοτέλη

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ακολουθούν την ΑΕΚ στο επόμενο βήμα της διοργάνωσης, αποκλείοντας τον Εργοτέλη με δύο νίκες.

propoli

Οι Αρκάδες ήταν εξαρχής το φαβορί για την πρόκριση, ειδικά μετά τη νίκη τους στην πρώτη αναμέτρηση με 1-0, στην έδρα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Στον επαναληπτικό η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επιβλήθηκε με 4-1, αλλά παρά το εύρος στη διαφορά η νίκη ήρθε δύσκολα και μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους.

Το σύντομο φιλμ του επαναληπτικού

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του νεαρού Μπαστιάνου στο 9ο λεπτό, αλλά ο Εργοτέλης, που έπαιξε ανοιχτά μην έχοντας τίποτα να χάσει, ισοφάρισε στο 72΄ με τον Ιατρούδη.

Με το 1-1 να παραμένει το παιχνίδι προοιωνιζόταν θρίλερ, αφού με άλλο ένα γκολ η πρόκριση στα ημιτελικά θα πήγαινε στους Κρήτες.

Στο σημείο εκείνο, όμως, μίλησε η εμπειρία και η διαφορά ποιότητας, με τον Αστέρα να κάνει το 2-1 στο 79΄ με τον Αραβίδη και να φτάνει στο τελικό 4-1 με τους Καλτσά στο 89΄ και Φερνάντεθ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Loading