Στην αντεπίθεση ο Αλαφούζος: «Γελοία η προσπάθεια υπονόμευσης του Γιαννακόπουλου»

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, έπειτα από την δριμεία επίθεση που δέχθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

propoli

Από το γραφείο του κ. Γιάννη Αλαφούζου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία απαντά στην προηγούμενη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει.

Αρνείται να παράσχει, ως έχει και νομική υποχρέωση στην ομάδα, το παραχωρητήριο της Λεωφόρου για να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της super league.

Επιπλέον με ανοίκειες εκφράσεις επιτίθεται προσωπικώς στον μόνον άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διασώσει και να εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό και στον μόνο που αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία, στην ΠΑΕ πάνω 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του.

Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί της υποθέσεως, καθώς και των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του κ. Ιωάννη Αλαφούζου».

Loading