INTIME

Στις 8 Ιανουαρίου εκδικάζεται η υπόθεση Χριστοδουλόπουλου

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί στην ΕΠΟ η υπόθεση που αφορά στις προσφυγές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την απόκτηση από τους Πειραιώτες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

propoli

Περί τα τέλη Οκτωβρίου το Διαιτητικό Δικαστήριο, είχε ανακοινώσει την απόφαση για επανάληψη εκδίκασης της υπόθεσης με τριμελή σύνθεση, έναν δικαστή και δύο δικηγόρους, και όχι από πενταμελή όπως είχε γίνει πρωτόδικα, αίτημα που είχε καταθέσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αιτηθεί την τιμωρία της Ένωσης με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Τι ζητά η ΑΕΚ

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ζητά να επιβληθεί πρόστιμο στον Ολυμπιακό και στον Χριστοδουλόπουλο, ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες και απαγόρευση μεταγραφών στο σύλλογο του Πειραιά για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Μία ημέρα νωρίτερα (7/1) θα εκδικαστεί, η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Super League να ορίσει την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω της επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα, το διήμερο 12-13/1.

Loading