Στον Άρειο Πάγο ο Βασιλειάδης: «Βρείτε τους νεοναζί του ΟΑΚΑ!»

Επείγον αίτημα κατέθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον Άρειο Πάγο, για να βρεθούν οι νεοναζί του ΟΑΚΑ, στον αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία.

propoli

Απαράδεκτες εικόνες έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής, με ομάδα ακροδεξιών να καίει την τουρκική σημαία, ενώ την ίδια στιγμή ύψωναν σημαία με τον «Μαύρο Ήλιο» των SS και χαιρετούσαν ναζιστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεοναζί ΟΑΚΑ

Τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Εσθονία, κινητοποίησαν σύμφωνα με πληροφορίες και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

«Βρείτε τους»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κατέθεσε επείγον αίτημα στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να χρησιμοποιηθεί ό,τι φωτογραφικό υλικό υπάρχει ώστε να βρεθούν οι νεοναζί που αμαύρωσαν με την παρουσία τους τον αγώνα της «γαλανόλευκης».

Όπως αναφέρει και η σχετική ενημέρωση: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ήδη στείλει, τόσο στην Εισαγγελέα του Αρείου πάγου κ. Ξένη Δημητρίου, όσο και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, τα ρεπορτάζ με το σύνολο του οπτικοακουστικού υλικού από τις νεοναζιστικές εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ, ώστε να ενημερωθούν και να προβούν στις κατά νόμω ενέργειες».

Δείτε επίσης: Στις 2 Δεκεμβρίου η κλήρωση για το Euro 2020

Loading