Στο «Πάνθεον» των ΗΠΑ η Σιμόν Μπάιλς

 Με αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια την Σιμόν Μπάιλς, το Κάνσας φιλοξενεί το πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

propoli

Η 22χρονη Τεξανή γυμνάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι η κορυφαία αθλήτρια του πλανήτη, έχει έναν επιπλέον λόγο να χαμογελά, καθώς εκτός από την πρωτιά, έγραψε Ιστορία στο άθλημα, δεδομένου πως κατάφερε ό,τι καμμία αθλήτρια δεν είχε επιτύχει μέχρι σήμερα στο αγώνισμα της δοκού ισορροπίας.

Μπροστά στους 11.000 θεατές που βρέθηκαν στο «Spring Center» της αμερικανικής πόλης, η βραχύσωμη πρωταθλήτρια, επιχείρησε επιτυχώς έξοδο, με διπλό σάλτο προς τα πίσω, σε συνδυασμό με πλήρη διπλή περιστροφή! Πρόκειται για μία άσκηση, που συμπεριέλαβε η Μπάϊλς στο πρόγραμμα της, κάτι που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε… τολμήσει παρουσία κοινού και σε επίσημη διοργάνωση, κάποια γυμνάστρια! Κάτι ανάλογο, προσπάθησε και στις ασκήσεις εδάφους, καθώς για πρώτη φορά στο ταπί, κάποια γυναίκα επιχείρησε διπλό διαγώνιο σάλτο με τριπλή περιστροφή! Ωστόσο, αυτή η άσκηση δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Αμερικανίδα Ολυμπιονίκη, που πρόλαβε να στηριχθεί στα χέρια της κατά την πτώση.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading