Συνάντηση με Τσίπρα για την αναδιάρθρωση θέλει η Super League

Μέχρι τον… πρωθυπουργό είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι εκπρόσωποι της Super League για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

propoli

Μετά το “αδιέξοδο” που προέκυψε στη συζήτηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος εμμένει στην αρχική του θέση, εκφράστηκε η πρόθεση για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υφυπουργός τους απάντησε ότι εφόσον τους δοθεί το “πράσινο φως” δεν σκοπεύει να τους εμποδίσει.

Οι διάλογοι…

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης εκ μέρους της Λίγκας είπε «πως είχαμε πει για ένα πλάνο πενταετίας με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τώρα είναι για δύο χρόνια», με τον κ. Βασιλειάδη να απαντάει: «Έκανα πέρυσι την υποχώρηση και είπαμε ότι θα πάμε σε πλάνο δύο ετών για να δούμε εάν θα προχωρήσει ή όχι».

Ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι «εάν γίνεται να πάμε σε ένα πλάνο με 16 ομάδες χωρίς να θίγονται τηλεοπτικά συμφέροντα να πάμε. Εάν όχι όμως να πάμε στην αναδιάρθρωση. Γεωγραφικά πάντως πρέπει να έχουμε παραπάνω ομάδες. Δεν είμαστε σαν ένα νησί όπως η Κύπρος».

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ, δια στόματος Ηλία Πουρσανίδη, υποστήριξε: «Κύριε Υπουργέ οι αναδιαρθρώσεις γίνονται από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω».

Γενικά ο ΟΦΗ είχε αρκετές προτάσεις και στέκεται και σε θέματα υποδομών, Ακαδημιών και ερασιτεχνικών ομάδων.

«Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι της ΕΠΟ. Εμείς είχαμε το πλάνο αυτό για μία κατηγορία πρότυπο και με μείωση ομάδων για να γίνει πιο εμπορική. Έχω εδώ όλο το πλάνο. Εάν πάλι η ΕΠΟ ή εσείς έχετε άλλη δομή για την αναδιάρθρωση μπορούμε να το συζητήσουμε. Όχι όμως να μην γίνει η αναδιάρθρωση», σχολίασε ο υφυπουργός.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να ρίξει νερό στο κρασί του, με τον ίδιο να τονίζει: «Πόσο νερό να ρίξουμε πια; Κάναμε τόσες υποχωρήσεις. Πέρυσι σας έλεγα 12 και μου λέγατε 14 και πήγα με αυτό που θέλατε εσείς», για να ακουστεί η ατάκα μετά πως «τουλάχιστον δεν θα μεθύσετε με τέτοιο νερωμένο κρασί…».

Loading